top of page

Tofu og kvalitetssikring

Writer: Bastian FriborgBastian Friborg

Kære alle,

Som en del af jer uden tvivl har lagt mærke til, hvis I har lagt vejen forbi os inden for de sidste par dage, så er vi igen stødt ind i problemer med den tofu vi kan købe i Inco.


Vores procedure har altid været, at vi smager på et hjørne af tofuen når vi åbner den og inden vi skære den ud til tilberedning. Det gør vi for at sikre, at den er af en kvalitet, som vi kan stå inde for. Det er svært at se. ogmærke på pakken, om tofuen indeni er dårlig, derfor kan vi ikke tjekke inden vi køber den - selvom vi anstrenger os for at tjekke det vi nu kan, mens vi handler ind.


Vi er et lille sted, som går meget op i kvalitet. Vi vil hellere melde udsolgt af tofu, end servere noget, som vi ikke kan stå inde for smags- og kvalitetsmæssigt. Det håber vi, at I vil have forståelse for.


Vi er i dialog med Inco, som har taget sagen op og netop har valgt at gennemgå hele deres forsyningskæde fra Holland til Danmark. De har også fjernet hele den palle med tofu, som vi har fået fra de sidste par dage. Så Inco tager det seriøst, og vi har et rigtig fint samarbejde med dem, så vi forhåbentlig snart kan få ordentlig tofu igen.


Ring endelig og spørg personalet, om der er tofu inden du bestiller - særligt, hvis du besiller online direkte fra os, da vi ikke der har mulighed for at fjerne tofu som tilvalg - alternativt, så ringer vi jer op, hvis vi ikke kan levere tofu.


Alt det bedste herfra med håb om snarlig tofu. Maekhong Teamet

 
 
 

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page